Samenwerkingsverband Zuid-Holland WestNiet ingelogd. | Inloggen

Hier vindt u onze NAW-gegevens en een routebeschrijving. U kunt telefonisch of via het Contactformulier contact met ons opnemen.

 Adres

Ons hoofdkantoor is uitstekend bereikbaar per OV en per auto.

Bureau SWV
Regulusweg 11
2516 AC Den Haag
070 3156355

 Contact opnemen

Vult u a.u.b. onderstaand formulier in, als u een vraag heeft. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht


 Met de auto

Vanaf Binckhorstlaan 145

U gaat afhankelijk van de bouwwerkzaamheden op de Binckhorstlaan links of rechts om de bouwplaats heen naar de Zonweg. Deze rijdt u door tot voorbij het grote parkeerterrein en u gaat links de Zuiderkroonstraat op. Direct links komt u op het gratis parkeerterrein. Voor betaald parkeren (dichterbij de ingang) kunt u terecht op de Saturnusstraat.

Vanaf binnenstad Den Haag

Als op de Binckhorstlaan bent gaat u linksaf de Zonweg op. Deze rijdt u door tot voorbij het grote parkeerterrein en u gaat links de Zuiderkroonstraat op. Direct links komt u op het gratis parkeerterrein. Voor betaald parkeren (dichterbij de ingang) kunt u terecht op de Saturnusstraat.

Vanaf de snelweg vanuit Rotterdam/elders

Rijdend op de A12 neemt u afslag 4 Voorburg, u gaat beneden aan de afrit linksaf de Maanweg op en vervolgens onder de A12 door. Direct rechtsaf de Regulusweg op. U rijdt voorbij ons gebouw door en slaat linskaf de Zonweg op. Na ongeveer 200 meter gaat u rechts de Zuiderkroonstraat op en direct links voor het gratis parkeerterrein. Voor betaald parkeren (dichterbij de ingang) kunt u terecht op de Saturnusstraat.

Download routebeschrijving.

 Parkeren

Auto

Aan de Regulusweg kunt u niet parkeren. U moet navigeren naar de gratis parkeerplaatsen aan de Zonweg of betaalde, dichterbijgelegen, parkeerplaatsen aan de Saturnusstraat/

Fiets

Aan de voorkant van het gebouw zijn op de Saturnusstraat fietsparkeerplaatsen, lopend kunt u naar de hoofdingang op de kruising van de Regulusweg en de Saturnusstraat.

 Openbaar vervoer

Trein: Voorburg (900m), Den Haag HS (2,4 km) of Den Haag CS 2,5 km
Bus: Met de bus kunt u naar halte Saturnusstraat (bus 26 of 28)

Download deze routebeschrijving.

 Voetgangers

Lopend kan het gebouw vanaf de Regulusweg wel betreden worden, de ingang bevindt zich op de hoek van de Regulusweg en de Saturnusstraat.

Download deze routebeschrijving.